Mogelijkheid van een Emmaüswandeling, op een zelfgekozen moment! Mogelijkheid van een Emmaüswandeling, op een zelfgekozen moment!

De mogelijkheid van een  Emmaüswandeling, op een zelfgekozen moment!

Op de avond vóór Hemelvaartsdag, woensdag 20 mei, is er een stiltewandeling gehouden.
In verband met de Coronamaatregelen hebben we niet in een groep gewandeld, zoals we dat gewend zijn.
We hebben er een 'Emmaüswandeling' van gemaakt: twee-aan-twee op eigen gelegenheid wandelen en met elkaar praten. In deze tijd natuurlijk op anderhalve meter afstand van elkaar!

De bedoeling van deze wandeling is om beurtelings iets te vertellen over jezelf en wat er in je leeft. Soms kom je er dan - zoals de Emmaüsgangers uit Lucas 24:13-35 – achteraf achter dat God zelf als ‘onvermoede derde’ aanwezig was bij deze wandeling.
Zo'n Emmaüswandeling kan natuurlijk op allerlei momenten gemaakt worden.

Wie belangstelling heeft, kan de informatie en gespreksvragen vinden en downloaden door op de link hierna te klikken: stiltewandeling in corona-tijd mei 2020

Het is ook mogelijk om een papier op te vragen bij Corinne Kat
(0594-502510; e-mail c.a.kat@hotmail.com).
Dus: zoek een wandelmaatje – dat kan ook een van ons of dominee Feenstra zijn!
Bel gerust: 0594-502510! - vraag het papier op en maak een Emmaüswandeling op de tijd die jullie samen schikt!

Anneke Folkerts, Corinne Kat, Miente Pietersma, Neeltje Haitsma

AFGELASTINGEN IVM CORONA-VIRUS AFGELASTINGEN IVM CORONA-VIRUS

Update 23-03-2020:
Alle activiteiten van de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil zijn tot en met nadere bekendmaking afgelast.

Koffieochtenden in de Zaaier

Koffieochtend “de Zaaier”
Sinds maart leven we in een “stille” wereld.
Alles kwam plots stil te staan.
Van kappers, scholen tot verenigingsleven.
Van kerken tot alles wat daarbij hoort.
“Blijf thuis als je er niet uit hoeft ,en houdt
1.5. meter afstand van elkaar”.

Ook het koffiedrinken op de woensdagmorgen in “de Zaaier” moest helaas ook worden gestopt. Wanneer we weer bij elkaar kunnen en mogen komen is op dit moment nog niet te zeggen. Als het weer zou kunnen, zal dit op een aangepaste afstand en met een bepaald aantal mensen mogen. Maar dat is allemaal afwachten. We hopen elkaar t.z.t. weer in goede gezondheid te ontmoeten, want we missen elkaar wel.

Tot zolang: houd vol, blijf gezond en tot ziens.
Namens alle vrijwilligers,
Boukje Agema