9 januari 2024 Tijd voor iets nieuws: breien/haken kinderdekentjes

Op dinsdag 9 januari 2024 om 14.00 uur bent u weer welkom in 'Ons Centrum' om te breien/haken. Er zijn inmiddels vele meters zwachtels gebreid. In januari worden de zwachtels naar Apeldoorn gebracht en van daaruit verscheept naar onder andere Muanmar en Ethiopië.

De diaconie en de breisters hebben besloten om in januari te beginnen aan een nieuw project en wel het breien of haken van kinderdekentjes in vele mooie kleuren.

Mocht u zelf niet komen breien, maar wel restjes wol/acryl kwijt willen, het is van harte welkom.

In de hal van 'Ons Centrum' staat een mand waarin u het garen kunt deponeren. U kunt het ook rechtstreeks geven aan één van de diakenen.

De diaconie is nog bezig met het kiezen van een goede bestemming voor de dekentjes.

We ontmoeten u graag op 9 januari 2024 in 'Ons Centrum'.

Janny de Jong - tel. 06-31517788 - e-mail:
jur-jannydejong@home.nl

Jikky Grashuis - tel. 0594-612271 - e-mail:
jikky@home.nl

Ouderenmiddag verplaatst naar 10 februari 2024 Ouderenmiddag verplaatst naar 10 februari 2024
Het was heel jammer dat de ouderenmiddag op 18 november 2023 niet door kon gaan. De reden was verdrietig, er waren in ons kerkgebouw twee uitvaartdiensten.

We nodigen u hierbij nogmaals uit voor een gezellige middag op
zaterdag 10 febuari 2024.
Vanaf 14.15 uur bent u welkom en rond 17.00 uur gaan we aan tafel voor een broodmaaltijd.

U kunt zich opnieuw aanmelden bij uw bezoekmedewerker of bij iemand van diaconie. Voor vervoer kan worden gezorgd.

Jikky Grashuis - tel. 0594-612271 - e-mail: jikky@home.nl
Aske Boerema - tel. 0594-504175 - e-mail: askeboeremam@hotmail.com

Voedselbanken.nl Westerkwartier

Uw producten voor de voedselbank kunt u altijd inleveren op zondag en door de week op momenten dat de kerkgebouwen geopend zijn.

Voor meer info: https://voedselbankwesterkwartier.nl/site/

De voedselbank vraagt houdbare producten.

In de maanden december/januari vragen we:
houdbare melk en koffiemelk, zuurkool, boerenkool (gedroogd of in pot), erwtensoep in blik, rookworst, soep in pakje, thee, kapucijners en/of wasmiddel.

Kaarsresten Kaarsresten

Kaarsresten voor het goede doel kunt u nog altijd inleveren bij Jikky Grashuis.

Kledingbank Maxima Grootegast

De vrijwilligers van Kledingbank Maxima in Grootegast staan voor u klaar en verwelkomen u graag van maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Adres: Marktplein 3 in Grootegast.

Voor meer info: https://www.westerkwartier.kledingbankmaxima.nl/

Om u uitstekend te kunnen helpen vragen wij u om een afspraak te maken, ons telefoonnummer is: 06-39752725.

Contactpersoon in onze kerkelijke gemeente:
Janny de Jong, Kerkdreef 14 in Oldekerk,
tel. 06-31517788,