Jaarthema seizoen 2021-2022

Het jaarthema (2021-2022) van de PKN is:

Van U is de toekomst

Een mooi thema. Maar ook een die vragen oproept en tegelijk een beroep doet op ons geloof en vertrouwen. Hoe nu verder en hoe zal het in de toekomst gaan met de kerk en zijn leden. Dat alles ligt voor ons open.

Het thema 'Van U is de toekomst' staat niet alleen op startzondag, maar het hele seizoen centraal. Binnen dit jaarthema worden gedurende het jaar verschillende invalshoeken belicht. Zo staat tijdens startzondag het 'Onze Vader' en dan met name de zin 'Uw koninkrijk kome' centraal. In oktober 2021 krijgt het thema 'duurzaamheid' de aandacht. En in de adventsperiode komt er materiaal over Openbaring 5 beschikbaar.

Link naar: Visienota 'Van U is de toekomst'

lees meer ยป

Levende veertigdagenkalender in Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil (2019) Levende veertigdagenkalender in Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil (2019)

In de Veertigdagentijd 2019 gingen in de dorpen Niekerk, Oldekerk, Faan en Enumatil (ten westen van de stad Groningen) veel deuren open. Mensen ontvangen elkaar in hun huis en vormen samen een levende veertigdagentijdkalender.

Lees het volledige artikel door op de afbeelding hieronder te klikken.