Tienernevendienst Tienernevendienst

Tienernevendienst
2 oktober 2022

Uitnodiging voor de jeugd vanaf 12 jaar.

De eerste Tienernevendienst gaat weer van start op zondag 2 oktober. We starten net als gewoonlijk met ontbijt op hetzelfde tijdstip als de kerkdienst begint.

We hopen jullie, en in het bijzonder de nieuwelingen, dan weer te ontmoeten.

Groet,
Marjon, Cor en Rinze

Gezinsdienst Gezinsdienst

Sirkelslag Sirkelslag

Sirkelslag
14 oktober, 19.00 uur in Ons Centrum

Het thema dit jaar is 'Aan tafel' en sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk. Wie nodig je eigenlijk allemaal uit aan tafel? Ook mensen die je misschien niet goed kent en/of uit een ander land komen? Door Sirkelslag te spelen, ontdekken de deelnemers verder te kijken dan hun eigen vrienden en open te staan voor wie er op hun pad komt.

En natuurlijk valt er wat te winnen. De winnaars van Sirkelslag krijgen kaartjes voor de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen!

Club start weer! Club start weer!

Club

Voor de jeugd start alles de komende maanden weer. Ook de clubs gaan weer van start, hiervan krijgt de jeugd een persoonlijke uitnodiging. Het doel is om weer om de twee weken bij elkaar te komen om leuke en interessante onderwerpen te bespreken.