Tentdienst - 20 augustus 2023 Tentdienst - 20 augustus 2023
Tentdienst 2023

Opladen bij Jezus

Vakantietijd!! Heb jij er ook zin in? En heb je voldoende energie? Somige mensen hebben een tomeloze energie en gaan maar door, maar dat geldt lang niet voor iedereen.

Hoe laad jij jezelf weer op? Misschien kom je helemaal tot rust, ergens in een vakantieoord, of vind je het heerlijk om thuis te blijven en lekker even niks te doen. Lukt het om de batterij weer helemaal vol te laden? Zelfs vakantie vieren kan energie vragen. Heb jij dan nog ergens een ‘oplaadpaal’?

Jezus moest ook opladen, hij deed dat elke dag bij zijn Vader. We lezen erover in de bijbel.
Er zijn bijzondere momenten waarop Hij de tijd neemt om op te laden. Kan Jezus voor jou een energiebron zijn, iemand bij wie je altijd terecht kunt?
Hester Zoutman zal ons hierover meer vertellen in de tentdienst. De muzikale omlijsting is in handen van een band uit Nieuw Weerdinge.

De tentdienst wordt dit jaar voor de 10e keer gehouden! Langs deze weg willen wij de Smidse bedanken voor de goede samenwerking. Wij zijn erg blij dat wij de feesttent mogen gebruiken.

Ook zonder de sponsoren was het niet mogelijk geweest om deze diensten te organiseren. Wij hopen dat jullie ons ook dit jaar weer willen steunen.

Als jij ook een steentje wilt bijdragen, bv met een gift, dan kun je dat doorgeven aan één van onderstaande commissieleden of bellen met Gjalt, 06 4986 1906.

Jij bent van harte uitgenodigd de tentdienst mee te vieren op 20 augustus om 19:00 uur!
Graag tot dan! Na de dienst staat er koffie/thee/ranja voor je klaar.

De tentdienstcommissie
Alwin, Hugo, Jaap, Bennie en Gjalt
 
terug